Колеги, имам една дилема и ще се радвам на малко мнения от ваша страна. Имам 17' джанти Борбет, като тези на снимката долу. Писна ми да си бабунясвам гумите, идват ниски за БГ пътищата, от друга страна ми харесва как се държи колата с 225/45/17. Мисля да си бартеросам джантите със 16-ките на Алфа (тези с кръговете) и да карам с 205/55/16. Не ми харесва, че с такъв размер изчезва остротата на управлението, но вози по-меко и гумите са по-трудни за унищожаване от дупки. Вие как мислите, да си оставя ли Борбетките или да минавам на по-малкия размер за постоянно?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Аз дупките не ги целя нарочно, но се случва да връхлетя в някоя, особено на непознат път. Сега със зимните нямам проблеми, въпреки, че съм попадал в големи дупки. А и един комплект 225/45/17 е около 1000лв, което не е малко и не ми се ще да ги хвърлям след някое извънградско пътуване.
Comment
-
166-цата ми вече 2години е със 17-ки нито съм кривил джанта нито съм правил балони по гумите, но в Бургас са хубави пътищатаНа всеки му се случва да нацели дупка, на мен примерно ми се случва 1-2 пъти годишно и след това 3 дена ме е яд, а има хора се хвърлят в дупките по 3 пъти на ден и не им пука
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщение166-цата ми вече 2години е със 17-ки нито съм кривил джанта нито съм правил балони по гумите, но в Бургас са хубави пътищатаНа всеки му се случва да нацели дупка, на мен примерно ми се случва 1-2 пъти годишно и след това 3 дена ме е яд, а има хора се хвърлят в дупките по 3 пъти на ден и не им пука
За твоите 17-тки не ми говори (що ли).
Сега имам нови. Същите. Ядовете в началото бяха същите. С течение на времето се научих да ги пазя като очите си. Получава се... Ако караш по път, който познаваш като 5-те си пръста и се молиш на господ да не е изникнала нова яма в близките 6-7 часа.
Завиждам ви на бургазлии... ще взема да се преместя там.ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift
ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD
Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro
Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Comment
-
То на познат път и баба знае... Когато за първи път бях на пътя за Дупница, както си карам по хубав път и бам... Срещу мен имаше кола, нямаше къде да бягам и изкривих здраво джантата. От тогава не съм кривил джанта, но в град като Пазарджик е въпрос на време...
Comment
-
Кво да кажем ние с гайдите - миналата пролет пътувах пред Кричим за Девин със 17-ките ...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Колеги пак взеха да ми се въртят из главата разни покупко-продажби,мисля да сменя кораба с друг италиански параход,но от друго семейство.Ланчия Тезис,та ми се искаше да чуя и вашето мнение по темата за или против,впечатления.Поздрави...alfa romeo 145 1.6 16v TS 97 120hpsigpic CRASH
145 1.6 16v TS 99
166 2.4 JTD 150(hp)
Comment
-
Ето ти една по прясна тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=77042 потърси в търсачката имаше още теми за Тезис.EX' Alfa Romeo 33 1.7 16v / EX' Alfa Romeo 164 super 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 166 2.0 T.S / EX' Alfa Romeo 146 TI
Peugeot 406 Coupe 2.2HDI
Peugeot 106 1.4 Sport-на жената мачето
Comment
-
Първоначално публикувано от PacheV Покажи съобщениеКолеги пак взеха да ми се въртят из главата разни покупко-продажби,мисля да сменя кораба с друг италиански параход,но от друго семейство.Ланчия Тезис,та ми се искаше да чуя и вашето мнение по темата за или против,впечатления.Поздрави...
Comment
Comment